STIMAȚI ELEVI
Perioada actualei pandemii ne obligă, mai mult decât oricând, să colaborăm nu numai pentru ca voi să obțineți rezultate bune la învățătură, ci și pentru a evita cât mai mult riscul infectării voastre cu noul coronavirus.

Din aceste considerente respectarea regulilor impuse de Ministerul Sănătății devine o prioritate de care se va ține seama în întregul proces instructiv-educativ.

STIMAȚI PĂRINȚI
Datorită riscului de infectare cu coronavirus, avem nevoie mai mult decât oricând de sprijinul dumneavoastră, care ne sunteți parteneri, direct interesați atât de asigurarea unei educații de calitate, cât și de menținerea sănătății copiilor dumneavoastră.
Pentru a depăși cu bine barierele care ne stau în cale, vă vom informa permanent în legătură cu metodele de prevenții a infectării cu coronavirus și la rândul nostru avem rugămintea de a sprijini în demersul nostru educativ, informându-i și dumneavoastră pe copii cu privire la riscurile la care se expun prin nerespectarea regulilor impuse de Ministerul Sănătății.

Colectivul profesoral al Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară

Program de lucru cu publicul la secretariat 

Luni – Joi  14-16

Eliberari acte studii,  joi 14-16